Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Fontos bejelentést tett legjobbjáról a Milan – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az AC Milan megállapodott a szerződéshosszabbításról az egyre kapósabbá váló támadójával…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Az AC Milan péntek délután megerősítette, hogy 2028-ig meghosszabbította a csapat egyre felkapottabb támadója, Rafael Leao szerződését.

A korábban kiszivárgott híresztelések értelmében a 23 éves szélső a továbbiakban szezononként 7 millió eurós fizetést kaphat, a szerződés megújításáért pedig 2 millió eurós aláírási bónusz ütheti a markát.

Leao 2019-ben a Lille OSC-től került a milánóiak birtokába. A portugál légiós azóta minden sorozatot figyelembe véve 162 mérkőzésen 41-szer volt eredményes a csapat színeiben. Az idei szezon eddig eltelt szakaszában 47 mérkőzésen 14 gólt szerzett és 15 gólpasszt osztott ki csapattársainak.

Megszerzése iránt a nemzetközi sajtó beszámolói értelmében többek közt a Manchester City és a Real Madrid is komoly érdeklődést tanúsított.

A La Gazzetta dello Sport úgy értesült, hogy a portugál támadó a következő szezontól a 10-es mezszámot is megkapja a Rossonerinél. Valamint arról szólnak a hírek, hogy a megállapodásában 175 millió eurós kivásárlási árat rögzítettek, amely júliusban két hétig lesz kifizethető az érdeklődő klubok által.