Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két kölcsönjátékost végleg megszerzett a feljutó MTK – HIVATALOS

Az NB II második helyén az első osztályba feljutó MTK Budapest a pénteki napon két kölcsönjátékos végleges megszerzését jelentette be…

 

Az MTK Budapest a pénteki napon számolt be róla, hogy a kölcsön után végleg megszerezte a kapus Rácz Gergő játékjogát a Pakstól és Bobál Dávidot a Mezőkövesdtől.

A 27 éves kapus múlt télen került a kék-fehérekhez, azóta 16 mérkőzésen védte a csapat kapuját, ebből kilenc találkozón gólt sem kapott. Menet közben a tavaszi szezon elején volt egy 560 perces gól nélküli sorozata is. Rácz korábban 75 mérkőzésen védett a paksban, melyből 20 alkalommal végzett kapott gól nélkül.

A vele egyidős belsévédő ugyancsak a téli átigazolási időszaktól erősíti az MTK-t. A jelentős élvonalbeli tapasztalattal is rendelkező Bobál tavasszal egyetlen mérkőzést hagyott ki betegség miatt. A ballábás hátvéd korábban a Budapest Honvéd, a Paks és a Zalaegerszeg színeiben serepelt az élvonalban. Az NB I-ben eddig 159 alkalommal szerepelt, ezalatt hét gólt szerzett és nyolc találatot készített elő.