Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elhagyja a klublegenda az AC Milant – sajtóhír

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint a hétfői megbeszéléseket követően fájdalmas elválásra kerülhet sor az AC Milan háza táján…

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

Gianluca Di Marzio beszámolói szerint jelentős ellentét alakult ki az AC Milan igazgatói és tulajdonosai között az átigazolási piaci terveket és a lehetséges büdzsét illetően.

Olaszország vezető sportlapjai úgy tudják, hogy a Gerry Cardinaléval történt tárgyalás után Paolo Maldini technikai igazgató és Frederic Massara sportigazgató is távozik a klubtól. A Milanhoz közeli források arról számoltak be, hogy a tulajdonos egy rövid megbeszélésen közölte az igazgatókkal, hogy nem tart igényt a további munkájukra.

A hírek szerint Cardinale kifejezte és megismételte a megbecsülését Maldini felé, azonban tulajdonképpen még vita sem alakult ki a felek között azzal kapcsolatban, hogy a klub vezetősége mit rontott el és miben hibázott az aktuális idényben az átigazolásokat tekintve.

Az AC Milan a 2021-2022-es idényben megnyerte az olasz bajnokságot, azonban az aktuális bajnoki szezont csak a negyedik helyen zárta.