Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: Urbán Flórián elismerte, visszatér a “szakmához”

Az elmúlt hétvégén rendezték meg az NB II osztályozóinak visszavágóit, melyet követően biztossá vált, hogy a BVSC-Zugló feljutott a másodosztályba…

 

A BVSC-Zugló vezetőedzője, Urbán Flórián a nagy siker után bővebben nyilatkozott a csapat csatornájának a feljutásról:

“Azt gondolom, hogy talán a sors igazságtalansága lett volna, ha nem mi jutunk fel, hiszen 38 bajnokin keresztül voltunk veretlenek és az osztályozó első meccsén sem kaptunk kiAz edzéseken borzalmasan keményen dolgoztunk, koncentráltan, fegyelmezetten, és egyetlen egy célunk volt, az, hogy egy osztállyal feljebb lépjünk. Megcsináltuk. A két mérkőzés alapján azt gondolom, hogy finoman fogalmazva, egy nagyon halvány gerlefinggal jobbak voltunk a Szentlőrincnél.”

“A kabalasapka itt van még mindigMost is elkérték a szurkolók, de azt mondta a menyasszonyom, hogy “egész évben szerencsét hozott neked, attól akarsz megválni?”. Pedig én szívesen odaadtam volna, de nálunk otthon a nadrág az nem mindig rajtam van, nem mertem ellenszegülni, úgyhogy a sapka az maradt nálam. Az ünneplés kapcsán el tudom mondani, hogy én már visszavonultam a “szakmától”, nem igazán fogyasztok alkoholt, de most úgy érzem, visszatérek erre egy-két napra, és fénykoromat idézve azért kiverem a biztosítékot nagyon csúnyán, mert azt gondolom, megérdemlem, ahogy a játékosok is” – tette hozzá.

Az NB II következő szezonjában 18 csapat állhat rajthoz, köztük újból a BVSC-vel.