Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann dühös volt, hogy nem ő lett a francia válogatott csapatkapitánya

Miután Hugo Lloris lemondta a francia válogatottban való további szereplést, némi meglepetésre (?) Kylian Mbappé lett a gallok új csapatkapitánya…

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

A francia válogatott másik nagy sztárja, Antoine Griezmann a francia TF1 állami televízió műsorában erősítette meg, hogy csalódott volt amiatt, hogy nem ő kapta meg a karszalagot:

“Nagyon nehéz volt feldolgoznom, két napig rosszul működött az emésztésem. 32 évesen továbbra is a kezdőcsapat tagja vagyok.”

“Beszéltem Antoine-nal. Csalódott volt, de ez érthető, a helyében én is így éreztem volna. Ő a Deschamps-éra egyik, ha nem a legfontosabb játékosa. Nagyobb tapasztalattal rendelkezik, mint én, ezért nem leszek a felettese. Együtt fogunk dolgozni a sikerekért” – fűzte hozzá Kylian Mbappé.

Griezmann 2014 óta 120 pályára lépést vállalt a francia válogatottban, ezalatt 43 gólt szerzett a nemzeti csapat színeiben. Alapembere volt a 2018-as világbajnokságot megnyerő csapatnak, mint ahogyan szerepelt az egyaránt második helyen zárt 2016-os Eb-n és 2022-es vb-n is.