Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: most a La Ligából igazolt új játékost az ETO – HIVATALOS

A jelentős nyári erősítéseket végrehajtó ETO FC Győr legutóbb egy újabb játékos érkezéséről számolt be…

 

Az ETO FC Győr hivatalos oldalán tudatta, hogy leigazolta a spanyol élvonalbeli Cádiztól érkező mali szélsőt, Mamady Diarrát.

A 23 éves labdarúgó 2019 óta állt a Cádiz alkalmazásában, előtte Dániában futballozott. Diarra jobbára a spanyol gárda tartalékjai között kapott szerepet, de két alkalommal pályára lépett a spanyol elsőosztályban, és egyszer a Király-kupában is szóhoz jutott. Korábban hazájában korosztályos válogatott volt.

Nagyon motivált és izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Célom, hogy az ETO húzóembere legyek a következő szezonban. Bízom benne, hogy sok góllal és gólpasszal fogom segíteni a csapatot, abban, hogy nagyon szép eredményt érjünk el a bajnokság végén. A játékosok remek közösséget alkotnak, a szakmai stáb is nagyszerű munkát végez, így minden adva van a sikerhez” – említette az új igazolás.

Egy szélvészgyors, technikailag nagyon képzett, kétlábas támadó érkezett hozzánk, aki az előző szezonban bemutatkozott a LaLiga-ban is, és a Cádiz felnőttcsapatában edzett folyamatosan. Nagy erősítés lesz számunkra, sokat várunk tőle! – mondta Köteles László sportigazgató.

Az ETO már a 11. új igazolását hajtotta végre a nyári szünetben Paul Anton (Arad), Buna Gábor (Kecskemét), Claudiu Bumba (Fehérvár), Csóka Bálint (DAC), Hamed Yasin (Nyíregyháza), Matija Krivokapics (DAC) és Pap Eduárd (Botosani), Szépe János (MTK), Luciano Vera (Deportivo Maipu) és Michal Skvarka (Levadiakosz) után.