Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatérhet a francia bajnokságba az AC Milan kegyvesztett középpályása! – sajtóhír

A Calciomercato.com információi alapján az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan kegyvesztett középpályása iránt a Lille érdeklődik…

(Photo by Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images)

A Calciomercato.com beszámolója szerint a Lille érdeklődik az AC Milan kötelékébe tartozó Yacine Adli játékjoga iránt. A fiatal francia középpályás rendkívül kevés lehetőséget kapott Stefano Piolitól a 2022/2023-as szezon során, mindössze 6 bajnokin küldte a pályára, ebből egyszer volt kezdő. Adli egyébként 2021 nyarán igazolt át a Milanhoz, de csak tavaly csatlakozott az olasz klub keretéhez, szerződése még 2026 nyaráig érvényes.

Yacine Adli a 2017/2018-as szezon folyamán a Paris Saint-Germain színeiben mutatkozott be a Ligue 1-ben, majd a következő kiírás második felében a Bordeaux szerződtette az ifjú középpályást. A neves csapatban fokozatosan egyre több lehetőséget kapott, a 2020/2021-es idényben pedig már egyértelműen a gárda meghatározó alakja lett. A Bordeaux-ban 104 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 6 találatot és 16 gólpasszt jegyzett.