Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter támadója elmondta, miért utasította vissza a szaúdi ajánlatot

A BL-döntős Inter újdonsült csapatkapitányát hiába csábították Szaúd-Arábiából, hűséges maradt csapatához…

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Az Inter argentin támadója, Lautaro Martínez a közelmúltban ugyancsak mesés lehetőséget kapott a Közel-Keletről, de sok topligás játékossal ellentétben visszautasította a lehetőséget:

“Én is kaptam egy mesés ajánlatot Szaúd-Arábiából, rengeteg pénzről szólt, de visszautasítottam. Továbbra is a legmagasabb szinten szeretnék futballozni, az Inter a második otthonom lett és csapatkapitány lehetek a következő szezontól, ennél több motivációra nincs szükségem. Szeretnék a lehető legjobban felkészülni a következő Copa Américára és a világbajnokságra, hogy minél jobban segíthessem a válogatottat, ehhez pedig Európában kell játszanom.”

A 25 éves támadó öt éve erősíti a milánói alakulatot, ez idő alatt minden sorozotot beleszámítva 238 mérkőzésen 102 alkalommal volt eredményes. A következő szezontól pedig az együttes csapatkapitánya lesz.

Martínez a La Gazzetta dello Sportnak adott interjúban Romelu Lukaku milánói távozásáról is beszélt, akit hiába marasztalt volna a csapat, tárgyalni kezdett az ősi rivális Juventusszal, így a Nerazzurri lemondott róla: “Nagyon csalódott voltam miatta. Kerestem őt telefonon, de ahogy a csapattársaimnak, úgy nekem se vette fel. Az együtt töltött évek és a közös emlékek után nem erre számítottam. Tiszteletben tartom a döntését és a legjobbakat kívánom neki, de részemről csalódtam benne.”