Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: Zalaegerszegen nyert a Kisvárda! – eredmények

Az OTP Bank Liga vasárnap estére maradt találkozóján a Magyar Kupa-címvédő Zalaegerszeg hazai pályán maradt alul a Kisvárda ellen.

Eseménydúsan indult a mérkőzés, hiszen mindkét félnek már az első percekben adódtak lehetőségei a gólszerzésre. A vezetést a 7. percben a Kisávrda szerezte meg Jasmine Mesanovic tizenhatoson belül eleresztett, megpattanó lövése után.

A várdai gól érezhetően megfogta a hazaiakat, akik mire felocsúdtak volna, még két gólos hátrányban találták magukat a 15. percre: Ekkor ismét Mesanovic köszönt be, ezúttal nagyjából két lépésről, egy szépen kijátszott akció végén, kialakítva a félidei eredményt.

A ZTE a szünet után próbálta fokozni a nyomást, ötöt is cserélt Boér Gábor a szünetben ennek érdekében. Ment is előre a hazai csapat a gólszerzés reményében, de ezen az estén, hiába játszott mezőnyfölényben, hiába dolgozott ki több lehetőséget, nem tudta feltörni a Kisvárda védekezését, így a hétközi, Eszék elleni Európa-konferencialiga találkozó után vereséggel kezdte a bajnokságot is a kupagyőztes.

 

Zalaegerszeg – Kisvárda 0-2 (0-2)
Gólszerzők: Mesanovic (7. és 15.)

 

Az első forduló teljes menetrendje, a már lejátszott találkozókkal:

Péntek:

MTK – Paks 1-1

Szombat:
Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia 0-1
Újpest – Fehérvár FC 2-1

Vasárnap:
Zalaegerszeg – Kisvárda 0-2

Hétfő:
20:00 Debreceni VSC – Mezőkövesd (Tv: M4 Sport)

Szeptember 27.:
Ferencváros – Kecskemét

 

Tabella:

Standings provided by Sofascore