Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződést bontott kiesett csapatával a korábbi válogatott légiós – HIVATALOS

A görög élvonalból kieső Levadiakosz egyik magyar légiósa marad a másodosztályban is a csapatnál, a másik viszont elhagyta az együttest…

 

A Levadiakosz együttese hivatalos csatornáin erősítette meg, hogy a tavaly nyáron igazolt Vinícius Paulo közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a csapattal.

A 33 éves brazil születésű hátvéd 2011 és 2020 között szerepelt a Videoton alkalmazásában, mellyel két magyar bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert, miközben a magyar állampolgárságot is megszerezte. Több mint 300 mérkőzést játszott a fehérvári csapat színeiben.

Vinícius 2017 és 2019 között hét mérkőzésen pályára lépett a magyar válogatottban is, mellyel kapcsolatbna a közelmúltban elmondta, hogy nem mondott le végleg a nemzeti csapatról.

A rutinos védő a közelmúltban arról beszélt, hogy szívesen játszana újból Magyarországon, most szabadon igazolhatóként akár haza is térhet.

A Levadiakoszt egy másik magyar játékos is erősíti, a kapus Gróf Dávid azonban a közelmúltban leszögezte, hogy a kiesés ellenére maradni fog a klubnál.