Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Felkészülés: térdsérülést szenvedett a Chelsea nyári sztárigazolása

Térdsérülést szenvedett a Borussia Dortmund elleni felkészülési meccsen a Chelsea nyári sztárigazolása, Christopher Nkunku. Egyelőre nem tudni, hogy mennyire súlyos a sérülés, minden bizonnyal a héten már választ kapunk rá…

Már az első félidő közepén le kellett cserélni a Chelsea nyári igazolását, Christopher Nkunkut. A francia támadó a térdét fájlalta, azt viszont még nem tudni, mennyire komoly a sérülés. Nkunku számára egyébként ezt leszámítva jól alakulat eddig a felkészülési időszak, hiszen a Wrexham, a Brighton illetve a Fulham ellen is gólt szerzett. A sérülés kapcsán a klub vezetőedzőjét, Mauricio Pochettinót is megkédezték. 

“Valamit érez a térdében, de remélhetőleg nem súlyos gondról van szó és gyorsan vissza is térhet a csapathoz. Néhány napra szükségünk van ahhoz, hogy pontos diagnózist kapjunk, amíg nem értünk vissza Londonba, nehéz lesz megállapítani.” – nyilatkozta Pochettino.

Christopher Nkunkut egyébként az RB Leipzig együttesétől igazolta le a Chelsea 60 millió euró ellenében. A lipcsei csapatban eltöltött négy idénye alatt 172 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 70 találatot és 56 gólpasszt jegyzett. Társaival kétszer is elnyerte a Német-kupát, Nkunku ráadásul mindkét fináléban gólt szerzett.