Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern 100 millió eurót ajánlott a Tottenham sztárjáért – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Bayern München újabb, komoly ajánlatot tett a Tottenham klasszis csatáráért…

(Photo by Playmaker/MB Media/Getty Images)

A német Sky Sport munkatársa, Florian Plettenberg információi szerint a Bayern München csapata 100 millió eurós összeget ajánlott fel a Tottenham részére Harry Kane-ért cserébe, és a bajorok órákon belül visszajelzést várnak a londoniaktól.

A Spurs 29 esztendős saját nevelésű játékosa már a tizedik szezonját töltötte a londoniak első csapatában, annak ellenére, hogy az elmúlt években már rendre találgatások övezik a jövőjét. Kane a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját éveken át nem tudta megközelíteni, az elmúlt idényben azonban ismét hátán vitte a csapatát és 38 meccs alatt szerzett 30 góljánál csak a gólkirály Erling Haaland volt eredményesebb.

Az angol válogatott kiválósága és a 2018-as vb-gólkirály minden sorozatot figyelembe véve 435 mérkőzésen 280 gólt szerzett a Tottenham színeiben, mellyel a csapat történetének legeredményesebb játékosa.

A tekintélyt parancsoló összeg még mindig elmarad a Tottenham által korábban meghatározott 115 millió eurótól, de alighanem elgondolkodtathatja az angol klubot, pláne hogy Alejo Véliz személyében megállapodtak egy potenciális Kane-utódnak számító fiatal támadóval.