Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Inter emelte a licitet a kiszemelt támadóért – sajtóhír

Olasz sajtóinformációk szerint a BL-döntős Inter újabb ajánlatot tett a kiszemelt olasz válogatott támadó megszerzésére…

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint az Inter 24+4 millió eurót ajánlott a West Ham United részére Gianluca Scamacca játékjogáért cserébe, miután a londoniak a napokban visszautasították a milánói vezérkar 20 millió eurót és további bónuszokat tartalmazó ajánlatát.

A 24 éves olasz válogatott támadó a Lazio, az AS Roma és a PSV Eindhoven akadémiáján nevelkedett, de felnőtt korában a Sassuolo játékosa volt, 2017-es megszerzésétől 2022-ig csak kölcsönben hagyta el az együttest. Scamacca átmenetileg szerepelt az alacsonyabb osztályú Cremonese és Ascoli, a holland PEC Zwolle, valamint a 2020-2021-es szezonban az olasz első osztályú Genoa alkalmazásában.

Tavaly nyáron 36 millió euróért cserébe került a “kalapácsosokhoz”, ahol képtelen volt állandó játéklehetőséget követelni magának, minden sorozatot számítva 27 pályára lépés alatt nyolcszor volt eredményes a csapat színeiben.

A  hírek szerint Scamacca megszerzése iránt a rivális AS Roma ugyancsak érdeklődik.