Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a Valencia középpályása lesz az AC Milan legújabb szerzeménye! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint hamarosan bejelentheti legújabb igazolását az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan együttese, méghozzá a Valencia középpályása, Yunus Musah személyében.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

Alaposan felfrissül az AC Milan kerete ebben az átigazolási időszakban, hiszen ezen a nyáron már 7 új érkezője van a csapatnak. A jelek szerint viszont a milánói klub itt még nem szeretne megállni, és órákon belül készek bejelenteni legújabb fogásukat. A beszámolók alapján ugyanis a piros-feketék mindenben megegyeztek a Valencia együttesével Yunus Musah átigazolását illetően. A sajtó információi szerint a Milan 20 millió euróért fogja leigazolni az amerikai játékost, aki az elmúlt 3 szezonban kulcsfigurává vált a komoly anyagi gondokkal küzdő spanyol csapatnál. A 20 éves középpályás a mai napon meg is érkezett Milánóba, hogy átessen az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon, ezt követően pedig akár már ma este, vagy holnap be is mutathatják őt, mint a klub legújabb játékosa.

Yunus Musah 2020 nyarán került fel a Valencia felnőttei közé. A klub színeiben összesen 108 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 5 gólig és 3 gólpasszig jutott. Szerződése 2026 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió euróra teszi a transfermarkt.