Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dárdai Pál: “Nem tudok senkit sem hibáztatni”

A Hertha a második mérkőzését is elvesztette a német másodosztályban, miután 1-0-ra kikapott az újonc Wehen Wiesbadentől

(Photo by Frederic Scheidemann/Getty Images)

A Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál a meccs után reálisan értékelt, de nem hibáztatta a játékosait:

“Szinte rekordot jelentő számú átlövéssel próbálkoztunk. A játékosoknak többet kell gondolkozniuk, és a végén jobban koncentrálni. Ettől eltekintve nem tudok senkit sem hibáztatni, mindenki tette a dolgát. Sokan még nem játszottak így együtt. Új csapat vagyunk. A Hertha négy évig a vesztes oldalon állt, és ezt továbbra sem sikerült megváltoztatni.”

 „Otthon kaptunk ki egy most feljutott csapattól, ami rossz érzés. A Wiesbaden az ellentámadásokkal akart lehetőségeket teremteni, de nekünk is volt néhány ígéretes próbálkozunk. Végül is gólokat kell lőnünk ahhoz, hogy meccseket nyerjünk. Jelenleg ez a lényeg számunkra. Valakinek ki kell nyitnia a konzervdobozt. Amikor vezetünk, az más, akkor megragadjuk a lehetőséget. Talán a mohóság még mindig hiányzik egy kicsit, ki kell kényszerítenünk a szerencsét” – tette hozzá a Hertha támadója, Fabian Reese.

Az első mérkőzéshez hasonlóan, a magyar edző ismét mindhárom fiának lehetőséget adott csapatában: Dárdai Márton és Dárdai Palkó kezdőként szerepelt és végig játszotta a találkozót, míg Dárdai Bence a 69. percben lépett pályára.

A berliniek legközelebb augusztus 19-én a Németh Andrást is foglalkoztató Hamburger SV otthonában küzdhetnek első pontjaik megszerzéséért.