Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

43 évesen sem tudja befejezni a veterán klubikon – sajtóhír

Helyi médiabeszámolók szerint az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Lanús legendája tovább szeretné folytatni pályafutását…

(Photo by Jam Media/Getty Images)

Mariano Antico arról beszámolt be, hogy az argentin élvonalbeli Lanús veterán klublegendája, José Sand azt tervezi, hogy lejárt szerződését meghosszabbítja és a 2023-as naptári esztendő végéig a csapatot fogja erősíteni.

A múlt hónapban már a 43. születésnapját ünneplő csatár a Granata történetének valaha volt legeredményesebb játékosa. Első ízben 2007 és 2009 között szolgálta a csapatot, amikor két idény alatt 59 gólt vágott. Később 2016 és 2018 között, a második megszakítás alkalmával “csak” 44 találatra volt képes, utoljára pedig 2018. decemberében tért haza, a közös történet azóta is tart. A Liga Profesional 2022-es kiírásában 20 meccsen öt gólt szerzett, az idei első idényben 11 pályára lépés alatt kétszer talált be.

A veterán támadó 2008-ban és 2016-ban egyaránt bajnoki címhez segítette szeretett klubját.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!