Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: szemet vetettek a Barca által is figyelt balhátvédre! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Real Valladolid tehetséges spanyol játékosa, Ivan Fresneda iránt a Chelsea együttese is érdeklődik már.

Mint arról mi is beszámoltunk, a 18 esztendős balhátvéd neve az FC Barcelonánál is felmerült már.

A spanyol U19-es válogatott játékos jövője jelenleg továbbra is kérdéses annál a Valladolidnál, amelyhez 2025 nyaráig köti szerződés.

Azok után ugyanis, hogy a csapat az új idényt a spanyol másodosztályban (La Liga 2) kénytelen kezdeni, a ‘lila-fehérek’ könnyen megválhatnak legpiacképesebb játékosuktól, akinek a játékjogát 15 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.

Spanyol és angol lapok egybehangzóan állítják, hogy a Valladolid máris kapott egy komoly ajánlatot Fresnedáért, egészen pontosan az angol Chelsea együttesétől. Ez az ominózus ajánlat a Sport című katalán sportlap szerint bónuszokkal együtt könnyedén eléri a 15 millió eurót, amely igencsak gondolkodóba ejtheti a Valladolid vezetőségét.

A Sport beszámolójában megemlíti azt is, hogy a Chelsea anyagilag sokkal jobb feltételekkel kereste meg a játékost is, mint a Barca, így annak ellenére, hogy Fresneda szívesen maradna hazájában és lenne a katalánok játékosa, mind neki, mind pedig a klubjának van mit átgondolni a Chelsea feltételeit illetően.