Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új támadót szemelt ki az Inter – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint a csatárt kereső Inter radarján újabb játékos neve merült fel…

(Photo by Valter Gouveia/NurPhoto via Getty Images)

A Football Italia összegzése értelmében az Inter az eddigi kiszemelt Folarin Balogun helyett a továbbiakban valószínűleg az FC Porto iráni támadója, Mehdi Taremi megszerzésére fogja helyezni a hangsúlyt.

A francia sajtó szerint Breel Embolo súlyos sérülése miatt ugyanis az AS Monaco is bejelentkezett az Arsenalnál a tehetséges amerikai támadó iránt, az “ágyúsok” azonban visszautasították a hercegségbeli gárda 40 millió eurós ajánlatát. Ennyit pedig az előző kiírásban BL-döntőt játszó milánói együttes nem szeretne áldozni érte, ráadásul a hírek szerint a londoniak 50 millió eurót kérnek. A 22 éves támadó parádés szezonon van túl, hiszen a 2021-2022-es idényt 21 találattal a francia élvonalbeli Reimsnél töltött kölcsön alatt.

Az Inter új kiszemeltje valamivel olcsóbb lenne, állítólag a portugálok akár már 30 millió euróért cserében megválhatnak Taremitől. A 31 éves iráni támadó 2020 óta a “sárkányok” alapembere lett, az elmúlt három idényben minden sorozatot figyelembe véve 147 mérkőzésen 80 találat fűződött a nevéhez. Azelőtt a Rio Avéban, valamint közel-keleti csapatokban futballozott.