Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentínában folytatja a veterán chilei klasszis – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint új csapatot talált magának az egykor Európában is szereplő veterán chilei labdarúgó…

(Photo by Marcelo Hernandez/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint a jelenleg hazájában az Universidad Católicában futballozó Mauricio Isla szóbeli megállapodást kötött az argentin Independientével, hogy másfél évre szóló szerződést ír alá a patinás argentin gárdával.

A 35 éves jobbhátvéd 2007 és 2020 között tartó európai légiósévei alatt megfordult az Udinese, a Juventus, a Queens Park Rangers, az Olympique Marseille, a Cagliari és a Fenerbahce alkalmazásában. Isla 13 évet követően tért vissza a dél-amerikai kontinensre, ahol először két évet a Flamengónál töltött. A brazil csapattal országos és állami bajnokságot, valamint brazil szuperkupát nyert, ugyanakkor a tavalyi Libertadores-kupa-győztes együttesnek már nem volt tagja, mivel 2022 júniusában aláírt a mostani chilei csapatához.

Isla alapembere volt a 2015-ös és a 2016-os Copa Américát megnyerő chilei válogatottnak. A rutinos hátvéd az elmúlt 16 év alatt 136 mérkőzést játszott a nemzeti csapat színeiben.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!