Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: késik Messi debütálása a ligában!

A hétszeres Aranylabdás klasszis góljainak és nagyszerű formájának köszönhetően az Inter Miami együttese az észak-amerikai profi labdarúgó liga (MLS) valamint a mexikói bajnokság (Liga MX) csapatai számára kiírt Leagues Cup sorozat negyeddöntőjében lesz érdekelt, amivel lényegében ‘elcsúsztatják’ Messi debütálását az MLS-ben.

 

 

A Miami ugyanis augusztus 12-én játszik a Charlotte FC ellen a Leagues Cup-ban, pont az ellen a csapat ellen, amely ellenében Messi debütálását tervezték az MLS alapszakaszában, augusztus 20-án.

A minap azonban a két klub bejelentette, hogy elhalasztják a bajnoki találkozót, lévén, hogy bárhogy is alakul kettejük párharca a Leagues Cup-ban, egyikőjük érdekelt lesz a sorozat elődöntőjében, ahonnan vagy a sorozat döntője, vagy a harmadik helyért zajló helyosztó is szerepel még a programban, mégpedig augusztus 19-ei dátummal.

Messi első MLS-es mérkőzése így nagy valószínűség szerint egy héttel később, augusztus 26-án a New York Red Bulls elleni idegenbeli találkozó lesz majd.