Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: az ügyvezető bejelentette a Real Madrid új kapusát! – képpel

A Bayern München ügyvezető igazgatója a csúfosan sikerült Német Szuperkupa-döntőt követően lényegében elismerte, hogy megegyeztek az általuk kiszemelt új kapussal, ám jött a váratlan fordulat (…)

 

(…) Miután Manuel Neuer továbbra sem épült fel súlyos sérüléséből, Yann Sommert pedig fél év után elengedték az olasz Inter együtteséhez, a Bayern-nél hetek óta lehet sejteni, hogy bizony új kapus is érkezikMünchenbe a nyáron.

A bajorok ügyvezető igazgatója, Jan-Christian Dreesen az RB Leizpig elleni találkozót követően megerősítette mindezt, elmondva azt is, hogy már meg is találták a számukra ideális jelöltet, akivel úgy tűnt, meg is állapodtak, ám ekkor színre lépett a Real Madrid.

“Már megállapodtunk Kepa klubváltásáról. Mind a Chelsea-vel, mind pedig vele egyességet kötöttünk. A mai napra (vasárnap) terveztük a hivatalos bejelentését, ám egyszer csak feltűnt a Real Madrid, és minden megváltozott… Kepa spanyol, a hazatérést és a Real Madridot választotta helyettünk.” – fogalmazott Dreesen, akinek szavai után kíváncsian várjuk, valóban bejelenti-e a súlyos sérülést szenvedő Thibaut Courtois helyetteseként Kepa Arrizabalagát a Real Madrid?!