Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tizennégy év után tér vissza Dél-Amerikába a venezuelai középpályás – sajtóhír

A hosszú évek óta Olaszországban játszó venezuelai középpályás csaknem másfél évtized után tér vissza saját kontinensére…

(Photo by Getty Images)

Germán García Grova értesülései szerint a rutinos venezuelai középpályás, Tomás Rincón másfél évre szóló megállapodást készül kötni a brazil Santos együttesével.

A 35 éves középpályás 2014 óta légióskodott a Serie A-ban. Rincón itáliai kalandját a Genoa alkalmazásában kezdte, ahol három évet töltött, majd 2017-ben a Juventusnál szerepelt, ahonnan előbb kölcsönben, majd végleg a Torinóhoz került, az utolsó másfél idényben pedig a Sampdoria futballistája volt. Pályafutása során közel 300 olasz bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

A több mint százszoros válogatott romboló középpályás korábban a Hambuger SV csapatát erősítette még a Bundesligában 2009 és 2014 között. Azt megelőzően kizárólag hazájában futballozott.

A nagymúltú Santos csapnivalóan szerepel a brazil országos bajnokság (Campeonato Brasileiro) aktuális kiírásában és Pelé egykori nevelőcsapata a bajnokság derekánál csak kieső helyen szerénykedik.