Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga-csapat tett ajánlatot a Ferencváros tehetségére – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint szintet lépett a Ferencváros tehetsége iránt mutatott külföldi érdeklődés…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A Nemzeti Sport információi szerint az Eintracht Frankfurt konkrét ajánlatot tett a Ferencváros ifjú középpályása, Lisztes Krisztián megszerzésére. A lap úgy tudja, a felek közt egyelőre nincs megegyezés, mivel a tehetséges játékosnak két másik külföldi kérője is akad.

A német Kicker korábban arról számolt be, hogy a Frankfurt jövő nyáron szerződtetné Lisztes. Az NS úgy tudja, a helyzet azóta változott, a klubok között megkezdődtek a tárgyalások, az Eintracht konkrét ajánlatot tett a 18 éves játékosélrt, aki eddig 18 tétmeccsen hét gólt szerzett a Ferencvárosban.

A hírek szerint a Frankfurt már most fizetne előleget Liesztesért, majd egy év múlva újabb részleteket, amikor hozzájuk kerülne. Olyan komplex megállapodáson dolgoznak a felek, melynek eredményeként a játékos végleges vételára, több év alatt, ha folyamatosan játszik és jó teljesítményt nyújt, akkor a tízmillió eurót is meghaladhatja, de ez nagyban függ a későbbi produkciójától is.

“Én is hallottam a Frankfurt érdeklődéséről. Megtisztelő a dolog, egyelőre azonban ennél több nem történt. Akkor lehetne komoly hírről beszélni, ha konkrétan megkeresnék a Ferencvárost vagy Krisztiánt, de erről még nincs szó” – jegyezte meg korábban a játékos édesapja, a korábbi Fradi-kedvenc, idősebb Lisztes Krisztián.