Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: világbajnok középpályással erősített az AS Roma! – hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma hivatalos weboldalán keresztül tudatta, hogy leigazolta a Paris Saint-Germain rutinos argentin középpályását, Leandro Paredest…

Az AS Roma szerződtette a Paris Saint-Germaintől Leandro Paredest – számolt be róla hivatalos honlapján a klub. A világbajnok argentin középpályás 2,5 millió euró ellenében érkezett, ez az összeg viszont teljesítménytől függően 2 millióval növekedhet. Paredes 2025 nyaráig szóló szerződést írt alá, mely opcionálisan egy évvel hosszabbítható meg. 

Leandro Paredes korábban már megfordult az AS Romában, a 2014/2015-ös szezont kölcsönben töltötte ott, majd a nyáron végleg megvásárolta a fővárosi együttes, ám a 2015/2016-os idényben a folyamatos játéklehetőség miatt kölcsönbe került az Empolihoz, a 2016/2017-es kiírás során már az AS Romát erősítette. Az említett gárdák mellett Európán belül megfordult még a Chievóban, a Zenitben és a Juventusban is, míg hazájában a Boca Juniorsban. A PSG-ben összesen 117 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 3 találatot és 10 gólpasszt jegyzett.