Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb magyar válogatott játékos térhet haza a Fehérvárhoz – sajtóhír

Kalmár Zsolt visszatérése után hazai sajtóinformációk szerint a Fehérvár egy újabb válogatott labdarúgó leigazolására készül…

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Fehérvár szerződtetni akarja az osztrák LASK Linz csapatánál mellőzött egykori magyar válogatott védőt, Kecskés Ákost, melyet a klubhoz közeli osztrák források is megerősítettek a lapnak.

Az annak idején fiatalon az olasz Atalantában nevelkedő 27 éves hátvéd az elmúlt években Lengyelországban, Svájcban és Oroszországban szerepelt. Kecskés tavaly nyáron 2026-ig szóló szerződést írt alá osztraák csapatához, azonban azóta csupán kilenc tétmeccsen szerepelt a LASK színeiben. Ráadásul legutóbb februárban lépett pályára, azóta sérüléssel is bajlódott, erősen bizonytalan a sorsa a klubnál.

Az NS úgy tudja, hogy a három vereséggel rajtoló Fehérvár mindenképpen erősíteni szeretné a védelmét és Kecskésen kívül is vannak kiszemeltjei a posztra.

Kecskés 2021-ben és 2022-ben összesen öt válogatott-mérkőzésen lépett pályára, a magyar nemzeti csapatban kiegészítő szerepet töltött be.