Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: bajnoki riválishoz kerülhet a válogatott támadó! – sajtóhír

Olaszországi sajtóértesülések szerint az Inter és a Torino együttesei egyeztetéseket folytatnak Joaquin Correa klubváltásáról.

 

A 29 esztendős, 19-szeres argentin válogatott játékos milánói szerződése ugyan 2025 nyaráig érvényes, ám a nyári átalakulásoknak köszönhetően, megfelelő ajánlat setén távozhat a nyári átigazolási időszak hajrájában.

A korábbi Sevilla és Lazio-játékost a Sky Sports olaszországi tudósítása szerint például legújabban az a Torino szeretné megszerezni, amely már jelezte is ezen szándékát mind Correa, mind pedig az Inter felé.

A beszámolók szerint a Torino – jó olasz módi szerint, vásárlási opcióval – kölcsönvenné első körben a támadót, akinek ottani mércével mérve extra magas fizetése gondot jelentene, így az Interrel egyességre kell jutni azt illetően is, hogy a milánóiak mekkora részt vállalnának a játékos fizetéséből.

A következő napok döntőek lehetnek a transzfer létrejöttét illetően.

Joaquin Correa 2021 nyarán igazolt Milánóbam, ahol 77 mérkőzésen játszott az Inter színeiben, 10 gólt és fele annyi gólpasszt jegyezve. Ez idő alatt két-két alkalommal nyert Olasz Kupát valamint Olasz Szuperkupát.