Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Celtichez került kölcsönbe a Liverpool létszámfeletti védője! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönadta létszámfeletti védőjét, Nathaniel Phillipset a Celticnek.

(Photo by Jack Thomas – WWFC/Wolves via Getty Images)

A Celtic együttesénél tölti kölcsönben a 2023/2024-es idény első felét a Liverpool védője, Nathaniel Phillips. A 26 éves játékosra nagy szüksége volt a skót gárdának, mivel egy olyan helyzetbe kerültek, amibe pár éve a Liverpool is csöppent, azaz rengeteg meghatározó védőjük lesérült, ami miatt hirtelen vészmegoldásokat kell találniuk. A Celticnél ugyanis Cameron-Carter Vickers és Maik Nawrocki is legalább 2 hónapig harcképtelen lesz, ezen kívül pedig Stephen Welsh és Yuki Kobayashi is a maródiak listáját erősíti. Ennek a problémának az egyik megoldása lehet Phillips, akinek egyáltalán nem lesz ismeretlen a kölcsönszerep, hiszen korábban egy évet már a Stuttgartnál, fél szezont pedig a Bournemouth csapatánál is lehúzott kölcsönben.

Nat Phillips a Liverpool színeiben eddig 29 mérkőzésen lépett pályára, ez idő alatt pedig 1-1 gólt és gólpasszt jegyzett.