Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: megkéseltek egy Newcastle-drukkert Milánóban

Egy hét-nyolc fős banda az angol élvonalbeli (Premier League) Newcastle United 58 éves szurkolójára Milánóban a ma esti AC Milan-Newcastle Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt egy nappal. A cikk végén a sérültről is látható egy kép, ezt csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Egy machetével hadonászó banda Milánóban rajtaütött egy Newcastle-szurkolókból álló csoporton, és levágta a focimezeket a hátukról. Ezzel egy férfit háromszor megszúrtak, aki kórházba kellett szállítani, állapota stabil.

Az 58 éves Eddie McKay a fiával és egy barátjával sétált vissza a szállodájába nem sokkal kedden éjfél után, amikor mintegy nyolc támadó hátulról rátámadt. Kétszer a karján, egyszer pedig a háta alsó részén szúrták meg. McKay fiát, Rosst egy gumibottal ütötték fejbe, mielőtt egy machetével szétvágták a Newcastle-mezüket.

A szurkolók a kedd esti, AC Milan elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt érkeztek a városban, a San Siróba pedig nagyjából 4000 vendégszurkolót várnak.

Az olasz rendőrség közleménye szerint a támadásnak nincs köze a ma esti meccshez, pedig a támadók a három szurkoló mezével együtt oldottak kereket.

 

FIGYELEM! Csak erős idegzetűeknek!