Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: hosszabbítottak a csapatkapitánnyal! – hivatalos

A Premier League-ben szereplő Arsenal együttese bejelentette csapatkapitányának, Martin Ödegaardnak a szerződéshosszabbítását.

 

A 24 esztendős norvég kiválóság hosszú távú, öt évre, 2028-ig szóló szerződést írt alá az ‘ágyúsokkal’, hosszabbítási opció nélkül.

Az elmúlt idény legjobb Arsenal-játékosa nagy örömmel fogadta el a klub megkeresését, hiszen mint mondta, ‘otthonra talált’ Londonban.

“Úgy gondolom, az eddigi karrierem mindenképpen különleges, hiszen 16 évesen már külföldre kerültem, hosszú utat bejárva addig, amíg az Arsenal játékosa lettem. Londonban az első naptól kezdve érzem, hogy otthonra találtam, mindezért a fogadtatásért szeretnék köszönetet mondani a klub összes dolgozójának. Gyors és könnyű döntést hoztam a hosszabbítással, szeretnék ugyanis része a klub jelenének és jövőjének. Úgy érzem különleges dolgot vihetünk véghez az Arsenalnál. Biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk a pályán!” – idézi az Arsenal hivatalos honlapja az 53-szoros norvég válogatott karmestert.

Martin Ödegaard 2021 januárjában először fél évre kölcsönbe érkezett a Real Madridtól, meggyőző és gólerős játékának köszönhetően szerződtetését azon a nyáron már véglegesítették is az “ágyúsok”, ahol eddig 112 tétmérkőzésen 27 gól és 15 gólpassz szerepel Ödegaard neve mellet.