Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzsudzsák Balázs szerint a DVSC edzője csodát tett a csapattal

Egy évvel ezelőtt érkezett a Debrecenhez a szerb vezetőedző, akinek segítségével a hajdúságiak az NB I elmúlt idényét a harmadik helyén zárták és kipróbálhatták magukat a nemzetközi porondon…

 

A Debrecen vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics a Loki Tv-nek értékelt az első évét a csapatnál:

“Nagyon izgalmas volt az első év számomra. Hálás vagyok és elégedett azzal, ahogyan együttműködünk a játékosokkal, a vezetőséggel, a szurkolókkal. Élveztem az első évet, szerintem sikeres is volt, alig várom az új kihívásokat, és bízom benne, hogy legalább olyan lesz, mint az első.”

A DVSC rutinos csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs rendkívül pozitívan beszélt edzőjéről: “Nagyon örülök az ittlétének. Abban a szituációban, amikor ideérkezett, abszolút mondhatjuk, hogy kaotikus állapotok uralkodtak minden téren. Hihetetlen profizmus, teljes futball-maximalizmus jellemzi, 0-24-ben csak azzal foglalkozik, hogyan tudnánk jobbak lenni, hogyan tudna újat mutatni és átadni nekünk azt, amit látni szeretne.”

“Örülök, hogy amikor lehet igazolni, akkor azt nem arra használja fel, hogy minél több játékos jöjjön, hanem, hogy minél többet megtartsunk, és hogy mindenki értse azt, amit szeretne játszatni. Ez az alapja annak, hogy a csapat sikeres. Már vakon ismerjük az elképzeléseit. Hihetetlenül örülök, hogy egy olyan edzővel dolgozatok – nem szeretek erről beszélni, de a karrierem vége felé ,- aki minden nap tud motiválni az edzéseivel, észrevételeivel. Nagyon sokat fejlődtem alatta, új pozícióban vagyok, új dolgokat mutatott és jó erőben érzem magam. A legfontosabbak pedig az eredmények. Eredményes szezonon vagyunk túl, de mindig van feljebb. Blagojevics érdekes figura, aki magában tartja az érzéseit, ez jót tett a csapatnak, a légkörnek, és a maga módján nagyon karakán is” – jegyezte meg a 36 esztendős labdarúgó.