Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: rutinos francia középpályást igazolt a Mainz! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő Mainz együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtették a legutóbb a Wolfsburg csapatában játszó Josuha Guilavoguit.

(Photo by Cathrin Mueller/Getty Images)

Anwar El-Ghazi leigazolása után újabb rutinos játékost szerződtetett a Mainz együttese. A német középcsapat ugyanis hivatalos oldalán bejelentette Josuha Guilavogui megszerzését. A francia játékos szabaügynök volt, legutóbb a Wolfsburg csapatában játszott, ahol a nyáron lejárt a szerződése, így a Mainz ingyen szerezte meg őt. A 33 éves védekező középpályás 2024 nyaráig szóló szerződést írt alá, ami kölcsönös elégedettség esetén további egy évvel meghosszabbítható. Guilavogui számára nem lesz ismeretlen a Bundesliga világa, hiszen 2014 nyarától 1 év francia kitérőtől eltekintve végig a Wolfsburgban szerepelt.

A Mainz együttesére rá is fér az erősítés, hiszen a csapat pocsékul kezdte a 2023/24-es idényt. 4 fordulót követően ugyanis mindössze 1 ponttal rendelkeznek, amihez 4:14-es gólkülönbség párosul, így nem meglepő módon jelenleg ők a sereghajtók a Bundesligában. A csapatra a következő körben sem vár könnyű ellenfél, hiszen a még veretlen, 2. helyen álló Bayer Leverkusen fog hozzájuk látogatni.