Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszú hónapokra kidőlt a Newcastle friss nyári igazolása – hivatalos

A Szarkák vezetőedzője, Eddie Howe közölte a rossz hírt a mai nap folyamán, miszerint a csapat egyik legnagyobb nyári érkezője, Harvey Barnes több hónapra kidőlt a hétvégi sérülésének köszönhetően…

(Photo by Richard Callis/MB Media/Getty Images)

Hatalmas örömfutballnak lehettek a szemtanúi azok, akik a Premier League 6. fordulójában a Sheffield United – Newcastle összecsapást választották, hiszen Eddie Howe együttese megsemmisítő győzelmet aratott a Pengék otthonában, egészen parádés, 8 gólt rúgva idegenben.

A Szarkák öröme azonban így sem lehet felhőtlen, hiszen a csapat friss nyári igazolása, Harvey Barnes már a nagy gólgyártást megelőzően cserét kért sérülés miatt a 12. percben, amelyről mint utólag kiderült igen súlyosnak bizonyult.

Eddie Howe a mai nap folyamán erősítette meg az újságírók számára, hogy Harvey Barnes hónapokra kidőlt a Sheffield United ellen összeszedett sérülése révén, így a csapat az ősz legsűrűbb időszakában kell, hogy nélkülözze a 45 millió eurós igazolást.

Barnes eddig 185 perc alatt 1 góllal és 1 gólpasszal járult hozzá csapata sikereihez, egészen jónak mondható szezonrajtot produkálva.