Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar élete legnehezebb pillanatáról vallott

Ahogyan arról beszámoltunk, a brazil válogatott legutóbbi vb-selejtezőjén megsérülő kiválóság hosszabb időre kiesett…

(Photo by Pedro Vilela/Getty Images)

A brazil válogatott klasszisa, Neymar az Instagram-oldalán üzent, miután legutóbbi súlyos sérülése alkalmával  elülső keresztszalag-szakadást (ACL), valamint meniszkuszszakadást diagnosztizáltak:

“Életem legrosszabb pillanata ez, ami felettébb szomorú is. Tudom, hogy erős vagyok, de ezúttal szükségem van a családom és a barátaim támogatására. Nem könnyű elviselni a sérülést, átesni a műtéten és aztán… újra elkezdeni négy hónap múlva. Hitemnél maradok és Istenre bízom magam. Köszönöm nektek a szeretetet és a támogató üzeneteket!”

A 31 éves támadó Nicolás de la Cruzzal ütközött, majd fájdalmas arccal kapott a térdéhez, nem tudta folytatni a játékot és zokogva hagyta el a játékteret, így sejthető volt, hogy súlyos sérülést szenvedett. A szerda esti órákban megerősítették a pontos diagnózist. A szaúdi klub a műtét időpontját, valamint a rehabilitáció idejét egyelőre nem közölte, de a sérülés jellegét ismerve kijelenthető, hogy a brazil klasszis idénye véget ért.

A brazil lapok szerint 8-10 hónapos kihagyás várhat a klasszisra, így nem csak az aktuálisan futó idényben nem léphet többet pályára, hanem a jövő nyári Copa Américán való szereplése is kétségessé vált.