Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: “Szeretném ha Luis Suárez csatlakozna hozzánk!”

Az Inter Miami trénere, Gerardo Martino után a csapat játékosa, Jordi Alba is a nyilvánosság előtt üdvözölte Luis Suárez valószínűsíthető érkezését.

(Photo by Pedro H. Tesch/Getty Images)

 

Mint ismert, a 36 esztendős uruguayi kiválóság jelenleg a brazil Gremio futballistája, azonban az év végén minden arra utaló jel szerint elhagyja majd Brazíliát, és az új idényre csatlakozik korábbi barcelonai harcostársaihoz, Lionel Messihez, Jordi Albához és Sergio Busquets-hez az Inter Miami együttesénél.

Jordi Alba elmondása szerint tárt karokkal várják jó barátjukat, aki reményeik szerint rövidesen meg is érkezik majd.

“Azt szeretném, ha Luis is csatlakozna hozzánk. Mindig is mondtam, hogy a legjobb játékosokkal szeretnék egy csapatban játszani.” – idézi a spanyol As című sportnapilap a spanyol balhátvédet.

“Luis fontos játékosa a mostani csapatának (Gremio) is, és úgy tudom, egy fontos döntést készül meghozni a jövőjéről. Nem szeretnék ebbe belefolyni, pusztán azt mondhatom, hogy ő egy fantasztikus csapattárs és nagyszerű barát. Remek emlékeink vannak a közös időszakról, mind a pályán belül és azon kívül. Remélem itt lehet majd velünk, hiszen kétségkívül sokat tudna segíteni a csapatnak az új idényben.” – tette még hozzá Jordi Alba.