Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két kulcsjátékosát is hosszú időre elvesztette a Brighton & Hove Albion

Az angol labdarúgóbajnokságban (Premier League) szereplő Brighton & Hove Albion csapatának két alapemberét is nélkülöznie kell egy jó ideig sérülés miatt. 

(Photo by Martin Rickett/PA Images via Getty Images)

A Brighton & Hove Albion két játékosa, Solly March és Danny Welbeck a Manchester City ellen elszenvedett sérüléseik után jelentős időig nem lesznek bevethetőek.

March térde kifordult egy rossz lépés után a Brighton szombati, City elleni 2-1-es veresége során. A 29 éves játékost hordágyon vitték le a pályáról, majd Jan Paul van Hecke helyettesítette. Welbecket pedig korábban, a meccs a 16. percben kellett lecserélni combhajlító probléma miatt, az ő helyére Evan Ferguson érkezett.

“Solly sajnos egy nagyon-nagyon kemény és komoly sérülést szenvedett”

– erősítette meg Roberto De Zerbi vezetőedző.

“Hosszú időre elveszítettük őt, ahogy Welbecket is.”

March 2021 februárjában szenvedett meniszkuszszakadást, ami miatt a szezon hátralévő részében már nem léphetett pályára. Ebben a szezonban 7 Premier League-meccsen lépett pályára, amelyeken 3 gólt szerzett és egy gólpasszt is adott.

A Brighton csütörtökön az Ajax ellen lép pályára az Európa-ligában, ahol eddig nem jöttek az eredmények az angol csapatnak, így nagy érvágás lesz számukra, hogy két kulcsjátékosukat is nélkülözniük kell.