Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Futsal BL: szoros vereséget szenvedett a címvédőtől a Haladás

A magyar bajnok Haladás VSC a futsal Bajnokok Ligájában Mallorcán vív négycsapatos tornán a továbbjutásért…

 

A Bajnokok Ligája fő fordulója A ágának 3. csoportjában az első mérkőzésén a magyar bajnok Haladás az előző idényben a BL-t megnyerő Palma Futsal vendégeként szoros meccsen 3-1-es vereséget szenvedett. Ráadásul a vasiak már a harmadik percben megszerezték a vezetést Sipos Gerő nagyszerű találatával, ám a favorit nem sokkal később egyenlíteni tudott, majd a második félidő derekánál újabb két találattal eldöntötte a mérkőzést, így nem sikerült nagyobb meglepetést okozni.

A Haladás pénteken 17 órától a kazah Kairat Almaty ellen lép pályára, amely 4-2-re győzött az első körben a luxemburgi Differdange ellen.

A négycsapatos torna végén az első három helyezett jut tovább a következő fordulóba.

Palma Futsal – Haladás VSE 3-1 (1-1)
Gólszerzők: Fabinho (14.), Chaguinha (31.), Bruno Gomes (36.), ill. Sipos G. (3.)

Szerintem jó meccset játszottunk, a srácok mindent megcsináltak, amit megbeszéltünk. A világ egyik legjobb csapata ellen mérkőztünk, és a végéig versenyben tudtunk lenni. Nagyon büszke vagyok erre a párharcra. Az első félidőben talán játszhattunk volna kicsit jobban, de az első meccs nem könnyű, nagyon vártuk ezt az összecsapást. Nem birtokoltuk eleget a labdát, a védekezésünk működött, de rengeteg helyzete volt a Palmának, ez persze érthető, hiszen nagyon jó csapat. A második játékrészben sokkal jobban játszottunk, helyzeteket teremtettünk, sajnos azonban az egygólos hátrányunknál nem használtuk ki ezeket. Egy ilyen csapat ellen, ha van lehetőséged, azt ki kell használnod, ha nem teszed, akkor ők megteszik. Összességében nagyon jó meccset játszottunk, ahogy azt már mondtam az elején is. Néhány dolgot javítanunk kell, és regenerálódnunk, holnap újabb csata vár ránk, de nagyon boldog vagyok a fiúk mai teljesítménye miatt!” – értékelt Felipe Conde vezetőedző a klub hivatalos honlapján.

A csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore