Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kész új szerződést ajánlani fiatal középpályásának az AS Roma! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma együttese szeretne szerződést hosszabbítani középpályásával, Edoardo Bovéval.

(Photo by Matteo Ciambelli/DeFodi Images via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az AS Roma vezetőségének tervei között szerepel, hogy még ebben a naptári évben sikeres tárgyalásokat folytassanak Edoardo Bovéval a szerződése meghosszabbításáról. A 21 éves játékos a 2021/22-es idényben került fel a Roma felnőttei közé, az előző szezonban pedig fokozatosan egyre több lehetőséget kapott José Mourinhotól. A most futó idényben a portugál tréner még több lehetőséget ad Bove számára, 10 meccsen már 589 percet tölthetett a pályán, ráadásul már 1-1 gól és gólpassz is került a neve mellé. Bove teljesítményét a vezetőség is megjutalmazná, és a hírek szerint az elmúlt hónapokban már meg is kezdték a tárgyalásokat vele és az ügynökével az új megállapodást illetően. A középpályást a jelenlegi kontraktusa 2025 nyaráig köti a csapathoz, ezt szeretnék megtoldani további 3 évvel, valamint Bove fizetését is jelentősen megemelnék. A beszámolók alapján a tárgyalások jól haladnak a személyes feltételeket illetően, így várhatóan a vezetők terveivel megegyezően még idén pont kerül az ügy végére.

Edoardo Bove az AS Roma színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 57 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólig és 1 gólpasszig jutott. Piaci értékét 10 millió euróra teszi a transfermarkt.