Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Menesztette vezetőedzőjét a Budapest Honvéd – HIVATALOS

A magyar másodosztályú bajnokságban (Merkantil Bank Liga) mérsékelten szereplő Budapest Honvéd menesztette a nyáron az első csapat élére kinevezett vezetőedzőt…

 

Az NB I-ből az elmúlt idény végén kieső Budapest Honvéd a nyáron az U19-es csapat korábbi edzőjét, Pinezits Mátét nevezte ki az első csapat élére, hogy egy fiatalos csapatot vezessen minél eredményesebben, ezzel azonban gondok akadtak. A kispestiek visszafogott NB II-es szereplése miatt a fiatal edzőt menesztették posztjáról.

A 39 éves tréner az elmúlt három évben érkezett Magyar Futball Akadémiára, korábban a Sopron és az MTK utánpótlásában dolgozott. Pinezits több olyan Honvéd-játékost irányított az U19-esek közt, akik az elmúlt idényben mutatkoztak be az NB I-es csapatban, ezért joggal bíztak benne, hogy a felnőtt csapatot is képes lesz sikeresen vezetni.

A Honvéd gyengén szerepel a másodosztályban, legutóbbi vereségének köszönhetően csak a 18 csapatos mezőny 11. helyét foglalja el.

A kispestiek hivatalos oldala kiemelte, hogy a klub vezetése természetesen már dolgozik azon, hogy megtalálja az új szakvezetőt, addig pedig megbízott edzőként Djordje Kamber irányítja az első csapatot, akinek munkáját Takács László segíti.