Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábban fejeződik be az NB I-es idény az Eb-felkészülés miatt

Az MLSZ megerősítette, hogy változás történt a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 2023-2024-es idényének versenykiírásában…

(Photo by Georgi Paleykov/NurPhoto via Getty Images)

Az MLSZ hivatalos oldalán erősítette meg, hogy a tervezettnél egy héttel korábban, május 25. helyett május 18-án fejeződik be a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 2023-2024-es idénye a magyar válogatott felkészülése miatt.

A Marco Rossi vezette nemzeti csapat június 15-én kezdi meg az Európa-bajnoki szereplését Németországban, a Svájc elleni összecsapással. A csapat felkészülési időszaka a bajnokságok zárását követően kezdődhet. Annak érdekében, hogy egy héttel több idő álljon a stáb és a játékosok rendelkezésére, egy héttel korábban fejeződik be a magyar bajnokság.

Ennek érdekében a február 7-re ütemezett tartaléknapon egy teljes forduló kerül lebonyolításra. A tavaszi nyitóforduló az eredeti menetrend szerint február 3-i hétvégén lesz megtartva.

Továbbá döntés született arról is, hogy a profi labdarúgók esetében a téli átigazolási időszak 2024-ben január 18-ától február 14-ig tart majd.