Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Női BL: a Real Madrid kikapott a Paris FC-től – videóval

A szerdai négy mérkőzés után csütörtök este újabb négy találkozót bonyoltottak le a női Bajnokok Ligája csoportköre harmadik fordulójában…

(Photo by Franco Arland/Getty Images)

A női Bajnokok Ligája C csoportja még jobban összerázódott, miután a Bayern München és az AFC Ajax 1-1-es döntetlent játszott egymással, az eddig nullapontos Paris Saint-Germain pedig 2-1-re legyőzte a tizenegyest is hibázó AS Romát. Így aztán féltávnál a négyest a bajorok vezetik öt ponttal, egyetlen ponttal megelőzve az Ajaxot és a Romát, míg a párizsiak három ponttal követik őket.

C csoport:

Bayern München – AFC Ajax 1-1 (1-1)
Gólszerzők: L. Schüller (2.), ill. Grant (38.)

 

Paris Saint-Germain – AS Roma 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Geyoro (45. – büntetőből), Katoto (46.), ill. Giacinti (58.)

 

A csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore

A D csoportban a két nyeretlen összecsapását az első két meccsét elveszítő BL-újonc Paris FC nyerte 2-1-re a Real Madrid ellen, miután a kisebbik párizsi csapat már az első hat percben kétgólos előnybe került. A madridiaknál Carmona tizenegyest hagyott ki, így erejükből csak egy szépítő gólra futotta a második félidő elején, egyenlíteni azonban nem tudtak, így a Real három meccs után csak egy ponttal szerénykedik csoportja utolsó helyén. A Chelsea és a Häcken gól nélküli döntetlent játszott egymással, így a svédek hét, az angolok öt ponttal rendelkeznek.

D csoport:

Paris FC – Real Madrid 2-1 (2-0)
Gólszerzők: Dufour (4.), Thiney (6.), ill. C. Möller (53.)

 

Chelsea – Häcken 0-0 (0-0)
Gólszerzők:ill.

 

A csoport aktuális állása

Standings provided by Sofascore