Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: még nincs döntés, hogy igazolnak-e januárban új védőt a megsérült Alaba helyére – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid csapata minden bizonnyal új védőt igazol David Alaba sérülése után, de még nem hozta meg a végső döntést.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A Real Madrid még nem döntött arról, hogy januárban szerződtet-e egy új középső védőt, miután David Alaba bal térdében elszakadt az elülső keresztszalag (ACL) a vasárnap esti, 4-1-re megnyert Villarreal elleni bajnoki mérkőzésen.

Alaba ezzel csatlakozott Éder Militaóhoz és Thibaut Courtois-hoz, akik szintén keresztszalag-szakadást szenvedtek, és a sérülése miatt az osztrák válogatott játékos valószínűleg a következő szezonig már nem léphet pályára, ami azt is jelenti, hogy kihagyja a nyári Európa-bajnokságot is. Alabának most el kell döntenie, hogy mikor és hol kerül sor a térdműtétre, bár ez valószínűleg nem befolyásolja a hosszú kihagyását.

A Real Madridnak így már csak mindössze két belső védője maradt Antonio Rüdiger és Nacho személyében, így elgondolkodtak azon, hogy a januári átigazolási időszakban egy új védőt szerződtetnek. A királyi gárda hamarosan döntést hoz, bár a klub nem szeretne olyan igazolást, amely olcsó vagy rövidtávú lenne.