Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a magyar válogatott hátvéd, hetekre kiesett – sajtóhír

Nemzetközi és hazai sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Bournemouth csütörtöki edzésén megsérült a csapat magyar játékosa…

(Photo by Robin Jones – AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

A Sportal beszámolói szerint a Bournemouth magyar válogatott hátvédje, Kerkez Milos bokasérülést szenvedett csapata edzésétn, miután egy szerencsétlen szituációnál csapattársa, Dominic Solanke ráesett.

Bár pontos diagnózis még nincs, az első információk szerint Kerkez felépülése előreláthatólag két hónapig tart, így vélhetően február közepén térhet csak vissza a pályára. A labdarúgó édesapja, Szebasztijan az Instagram-történetében osztott meg friss képeket a játékos állapotáról, melyeken látható, hogy Kerkez hatalmas kötést visel a bal lábán.

A 20 éves bekk az elmúlt nyári átigazolási időszakban szerződött a holland AZ Alkmaartól a PL-be, ahol a “cseresznyések” színeiben eddig 15 bajnoki mérkőzésen három angol Ligakupa-összecsapáson lépett pályára.

Kerkez fiatal kora ellenére a magyar válogatottnak is alapembere, 2022-es bemutatkozása óta 13 mérkőzésen lépett pályra, az elmúlt Eb-selejtezősorozatban rendszeres játéklehetőséghez jutott.