Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: a PSG szélső védőjére vetett szemet az AC Milan! – sajtóhír

Ekrem Konur értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan a Paris Saint-Germain kötelékébe tartozó Nordi Mukielére vetett szemet…

Ekrem Konur információi alapján az AC Milan a PSG színeiben játszó Nordi Mukiele és a PSV-t erősítő Jordan Teze helyzetét is figyeli. A francia hátvéd az aktuális szezon folyamán kevés lehetőséghez jut a párizsi alakulatban, míg a holland védő egyértelműen az eindhoveni klub meghatározó alakjának számít. Az olasz sztárcsapat hátsó alakzatát rendszeresen kisebb/nagyobb sérülések sújtják. Volt egy rövidebb időszak, amikor Theo Hernández már a védelem közepén futballozott a rengeteg kieső miatt. 

Nordi Mukielét 2022 nyarán az RB Leipzigtől igazolta le a Paris Saint-Germain. A jelenlegi szezon során ez idáig 9 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a PSG-ben, összesen 396 percet töltött a pályán. Nem mellesleg a védelemben bárhol megállja a helyét, Lipcsében viszonylag gyakran játszott középhátvédként. 

Jordan Teze viszont a PSV Eindhoven egyik meghatározó tagjának számít, a holland védő karrierje során máshol még nem is játszott. Az aktuális idényben mindent egybe véve 24 találkozón jutott szóhoz, összesen 2002 percet töltött a pályán. Teze szintén bevethető a védelem közepén.