Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter Miami: “Nem gondoltam volna, hogy újra egy csapatban játszunk majd!”

Immáron Luis Suárezzel is a fedélzeten megkezdte a felkészülést az észak-amerikai profi labdarúgó-liga (MLS) új, 2024-es idényére az Inter Miami együttese. Az uruguayi csatársztár ennek apropóján először állt a sajtó képviselői elé, ahol nagyrészt érzéseiről és régi-új társairól beszélt.

(Archív – Photo by Laurens Lindhout/Soccrates/Getty Images)

 

“Őszinte leszek, soha nem gondoltam volna, hogy még egyszer egy csapatban futballozhatok Leo-val, hiszen meggyőződésem volt, hogy ő Barcelonából fog visszavonulni!” – idézi Suárez gondolatát a Marca című sportlap.

“2019-ben, amikor minden megnyertünk a Barcával, arról álmodtunk, hogy mindannyian ott fejezzük majd be a pályafutásunkat. Aztán hirtelen, sok minden megváltozott… Először nekem kellett távoznom, majd a többieknek is (Messi, Busquets, Alba). Mostanra viszont mindannyiunknak kialakult az új élete, egy olyan élet, ahol a családjaink és a gyerekeinek is elégedettek, jól érzik magukat. Ez a legfontosabb. Sergio (Busquets) fogalmazta meg nemrég, hogy nagyon nehéz volt eljönnie Barcelonából, sokáig nem tudta, hogy hogyan tovább, de mostanra ő és a családja is boldog életet él.” – folytatta az uruguayi klasszis, majd az előttük álló új ‘kalandról’ is szót ejtett.

“Azzal, hogy újra itt lehetek, újra együtt lehetünk, rengeteg szép emléket idézünk fel. Ez is egy oka volt annak, hogy ide igazoltam. Nagyszerűen kijövünk egymással, nagy dolgokról álmodunk, arról, hogy minden sorozatban révbe érünk. Elkötelezettek vagyunk az Inter Miami felé, éhesek a sikerre, tele ambíciókkal. Most már csak a pályán kell megmutatnunk mindezt!” – tette még hozzá Suárez, aki február 22-én debütálhat új csapata színeiben a Real Salt Lake elleni MLS-nyitányon.