Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az MLS-ben folytathatja a fiatal argentin szélső – sajtóhír

Az argentin Racing Club tehetséges szélsője minden valószínűség szerint az MLS-ben folytathatja pályafutását…

(Photo by Marcelo Endelli/Getty Images)

Germán García Grova beszámolói értelmében az MLS-ben szereplő New York City FC előrehaladott tárgyalásokat folytat az argentin Racing Club egyesületével a tehetséges szélső, Agustín Ojeda megszerzéséről, aki a várakozások szerint 7.5 millió dollár ellenében válthat klubot.

A 19 éves mélynövésű szélső az Academia saját nevelésű labdarúgója, az első mérkőzését 2022-ben játszotta a felnőtt csapatban. Ojeda az elmúlt naptári esztendőben kapott gyakrabban lehetőséget az első csapatnál, minden sorozatot figyelembe véve mostanáig 24 találkozón 1184 percet játszott, ezalatt három találat és két előkészítés fűződött a nevéhez. Többnyire csereként jutott kiegészítő szerephez, néhány alkalommal azonban már a kezdőcsapat tagja is lehetett. A legutóbbi, Copa de la Liga Profesional küzdelmei során az alapszakaszban tíz, a rájátszásban csapata egyetlen mérkőzésén jutott szóhoz.

A tehetséges labdarúgó az elmúlt években az argentin U15-ös, U17-es és U20-es válogatottban egyaránt szerephez jutott.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!