Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazatérhet az MLS-ből távozó argentin támadó – sajtóhír

Az MLS-ben szereplő New England Revolution csapatától öt év után elköszönő argentin támadó hazájában készül folytatni pályafutását…

(Photo by Andrew Katsampes/ISI Photos/Getty Images)

Germán García Grova információi szerint az argentin Talleres Córdoba tárgyalásokat kezdeményezett a New England Revolutiontől való távozása után szabadon igazolható Gustavo Bou szerződtetéséről. Ugyanakkor a játékos ügynöke megerősítette, hogy a labdarúgónak külföldi megkeresései is vannak.

A 33 esztendős befejező csatár 2019 nyarán igazolt eddigi kenyéradójához a mexikói Tijuana gárdájától. Bou az elmúlt négy és fél szezon alatt minden sorozatot figyelembe véve 115 mérkőzés leforgása alatt 51találatot szorgoskodott össze és 20 gólpasszt jegyzett a bostoni klub dresszében. Az MLS legutóbbi idényében sérülésektől korlátozva 19 meccsen hét gólt szerzett, míg a legjobb bajnoki idényét 15 góllal zárta 2021-ben.

A hazájában korábban többek közt a River Plate és a Racing Club csapatában is szereplő támadó megtalálta a számításait az Egyesült Államokban, azonban lejárt az ideje a klubnál, és a várakozások szerint újból hazájában fog játszani.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!