Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Szaúd-Arábiában folytathatja a horvát kiválóság! – sajtóhír

Lapértesülések szerint az átalakulóban lévő Sevilla együttesétől távozhat az az Ivan Rakitic, aki anyagilag igen komoly ajánlatot kapott Szaúd-Arábiából(…) 

 

(…) A beszámolók szerint a már 35 esztendős, korábbi 106-szoros horvát válogatott középpályás, könnyen előfordulhat, hogy nem tölti ki nyárig szóló szerződését az andalúz klubnál. Rakitic lehet ugyanis az egyik áldozata a csapat várakozásokon aluli teljesítményének, miután a Barca egykori játékosa elveszíteni látszik kezdőcsapatbeli tagságát Quique Sanchez Flores vezetőedzőnél.

Fabrizio Romano szerint nem is lenne meglepő, ha Rakitic az elkövetkezendő napokban alaposan átgondolná a szaúdi Al-Shabab ajánlatát, amely már a Sevilla ajtaján is kopogtatott. Romano szerint a két klub már egyeztethetett is egymással, a transzfer létrejöttéhez pedig leginkább Rakitic áldására lehet szükség.

A Sevilla együtteséhez ezer szállal kötődő játékos kíváncsian várjuk, miképpen dönt majd jövőjéről, figyelembe véve, hogy minden bizonnyal egyik, ha nem a legutolsó anyagilag mindenképpen komolynak nevezhető szerződését írhatná alá karrierje legvégén.