Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: megerősítették, hogy tárgyalnak a Napoli középpályásáról!

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy a Napoli kulcsembere, Piotr Zielinski egybehangzó sajtóhírek szerint a nyártól a bajnoki rivális Inter játékosa lehet. A milánóiak elnöke, Giuseppe Marotta egyértelműsítette az Inter szándékát legutóbbi nyilatkozatában.

 

 

“Megerősíthetem, hogy kapcsolatban állunk a Napolival Piotr Zielinski klubváltását illetően, aki a nyáron szabadon igazolható játékosként csatlakozna hozzánk. Többször beszéltem már (Aurelio) De Laurentiis úrral is. Piero Ausilio (az Inter sporigazgatója – a szerk.) már javában tevékenykedik a háttérben. Amennyiben minden a lehető legjobban alakul, akkor bejelenthetjük majd a transzfert. Ugyanakkor azt is tudni kell, hogy vannak bizonyos szempontok, amelyeket tiszteletben tartunk.” – fogalmazott a DAZN-nak adott interjújában az Inter elnöke, majd még hozzátette, nagyra értékelik a legyen válogatott játékost.

“Zielinski tökéletesen beleillik az elképzeléseinkbe, a képességei nagy erősítést jelentenének a csapatunknak. Bízunk benne, hogy megtörténhet a váltás, és az Inter játékosa lesz a nyáron.” – így Marotta.