Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Raphael Varane is Szaúd-Arábiába igazolhat a szezon végén – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United védője, Raphael Varane is Szaúd-Arábiába igazolhat. 

(Photo by Ryan Hiscott/Getty Images)

A Manchester United védőjét, Raphael Varane-t  szaúdi Al-Nasszr egy évi 50 millió fontos ajánlattal kereste meg az angol Daily Star információi szerint. A francia védő most hátrébb került a ranglétrán a Vörös Ördögöknél, így előfordulhat, hogy ismét összeállhat Cristiano Ronaldóval, aki korábban a Real Madridnál volt a csapattársa.

Raphael Varane szezonja nem úgy alakul, ahogyan azt remélte. A francia középhátvéd, aki a korábbi években a Manchester United meghatározó játékosává vált, viharos harmadik szezonon van túl a manchesterieknél, hiszen kiszorult a kezdőből, és várhatóan a szezon végén távozik a Unitedtől. Erik Ten Hag csapata ráadásul nem hajlandó hosszabbítani a 30 éves középső védővel, aki a nyáron szabadon tárgyalhat más klubokkal.

Varane a United legjobban fizetett játékosa lett heti 340 ezer fontos fizetéssel, amikor 2021-ben a Real Madridtól leigazolták. A védő is segített a Unitednek abban, hogy a tavalyi szezonban megnyerje a Ligakupát, a klub első trófeáját 2017 óta.