Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I-es csapatnál kaphat kispadot a Ferencváros előző edzője – sajtóhír

Hazai sajtóértesülések szerint a Ferencváros legutóbb ideiglenes trénere hamarosan munkába állhat egy másik NB I-es csapat élén…

A Sportal információi szerint a tavaszi szezonrajt előtt edzőt váltó Diósgyőri VTK legfőbb kiszemeltje a legutóbb a Ferencvárost irányító Máté Csaba lenne a csapat új főállású vezetőedzőjének.

Máté tavaly júliusban Sztanyiszlav Csercseszov menesztése után vette át a Fradi irányítását, vezetésével a csapat tízből kilenc tétmeccset megnyert és magabiztosan jutott be az Európa-konferencialiga csoportkörébe. Ezt követően azonban nem engedték őt tovább dolgozni, és Dejan Sztankovics kapta meg a stafétabotot a zöld-fehérek vezetőségétől. Kubatov Gábor klubelnök azt is leszögezte, hogy Máté a sikeres beugrása után többé már nem lehet másoedző a csapatnál, mivel annak alapvető akadályai lennének, így szerződést bontottak vele, azóta azonban nem állt munkába.

A friss feljutó miskolciak jól kezdték a szezont, azonban néhány nappal a tavaszi folytatás rajtja előtt egy nézeteltérés miatt menesztették Szergej Kuznyecov vezetőedzőt. Helyette az akadémiát irányító Simon Miklós vette át a csapatot, aki azonban a tervek szerint vissza fog térni az utánpótlás élére, így új vezetőedzőt keresnek.

A DVTK a tavaszi idényrajt során az első három mérkőzés alatt egyetlen pontot szerzett.